Livrare Gratuita in Pitesti ! Livrare Gratuita in Tara pentru comenzi mai mari de 300 Lei in limita a 10kg !

Transport

Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producatorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.


Important! Este necesara confirmarea telefonica pentru a se putea finaliza si expedia comanda.

  • Comenzile cu valoare mai mare de 300 RON (TVA inclus) beneficiază de livrare gratuită în limita a 10 kg, in zona de acoperire NEMO CURIER 
  • Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON (TVA inclus) care nu sunt in zona de acoperire NEMO CURIER livrarea se face contra cost sau gratuit prin POSTA ROMANA
  • după depășirea limitei de greutate se taxează cu 1 Ron la fiecare kg în plus.
  • Pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 RON (TVA inclus) și care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport în valoare de 18 Ron (TVA inclus) în limita a 4 kg, după depășirea limitei de greutate se taxează cu 1 Ron la fiecare kg în plus.


Taxa transportului de 18 RON se aplică pentru orașele din aria de acoperire a firmei de curierat Nemo Express, pentru livrarea în afara localității se percepe o taxă suplimentară la kilometru! Pentru a afla aria de acoperire Nemo Express, click AICI.
Atenție! Se poate cere livrarea în cel mai apropiat sediu Nemo Express, fiind necesară deplasarea clientului la aceștia pentru ridicarea coletului. Pentru localitățile care nu se percepe tarif suplimentar, click AICI.

Taxa de transport prin Posta Romana este de 9 RON pentru comanda in limita a unui kg, depasirea limitei de greutate este taxata cu 1,20 RON la fiecare kg in plus.

  • Pentru comenzile aflate în localitatea Pitești, transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 50 RON indiferent de greutate, transportul fiind asigurat de HORUS CENTER.


În cazul stornării comenzilor sau retur, costul transportului nu se stornează.
Rambursul banilor pentru comenzile returnate se realizeaza in maxim 15 zile calendaristice.