Modul de plată

Pentru a facilita cât mai mult procesul de comandă, vă punem la dispoziție multiple metode de plată:
 
Card bancar - este cea mai simplă și cea mai rapidă metodă de plată. Constă în completarea unui formular securizat cu datele cardului, date ce ajung direct către serverul procesatorului agreat de VISA și MASTERCARD, nefiind stocate pe serverele noastre, întreg procesul fiind securizat și monitorizat de către PAYU. Procesul este securizat la cel mai înalt standard de securizare și este înrolat în sistemul Visa Mastercard 3D Secure. Deși suma de plată este afișată în RON, puteți utiliza și carduri emise în orice altă monedă, conversia făcându-se automat la cursul băncii din momentul respectiv.
După ce selectați această metodă de plată veți putea vizualiza datele necesare transferului - contul firmei noastre.

Ramburs (numerar la curier) - această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul recepționării coletului de către dumneavoastră. Achitarea numerar la primirea produselor implică un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat, acest serviciu fiind taxat cu suma de 13 RON. Această sumă reprezintă taxa curierului pentru efectuarea acestui serviciu, iar eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.
Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON pe zi.

Plata în magazin - este posibil pentru cei din orașul Pitești, plata și ridicarea coletului se poate efectua de la noi din librărie (detalii), se poate opta și pentru plata coletului și livrarea ulterioară de către noi în localitate.